Milfly forum >>> Facebook

10. maj 2020

Milfly ~ Facebook

Milfly er flyttet til Facebookgruppen ‘Milfly‘ til at dele informationer om danske militærfly, med focus på flyene før, under og efter tjeneste. Gruppen er en erstatning Milfy.dk websiden da den pga. spam er nærmest umulig at anvende. Så alle er mere end velkommen til at melde sig ind i gruppen.
Siderne med beskrivelse af fly, havarier, Wrecks & Relics mm forbliver her på siden som vanligt.

Milfly ~ Facebook

Milfly has moved to the Facebook group ‘Milfly‘ to share information and pictures of Danish military aircraf, before in & after service. The group will be used instead of the website Milfly.dk which is impossible to use due to spam. So you’re more than welcome to join the group. The language is Danish, but I am sure all can and will answer in english if asked 🙂
The aircraft and w&r pages will remain here as usual.

Kommentarer slået fra.
TOP